VECKANS MENY

Förskolan har eget tillagningskök!

Vecka 8


Måndag:  Tacofisk med kokt potatis
Mellanmål: Nybakat bröd med mjölk och grönsak


Tisdag: Korvstroganoff med ris
Mellanmål: "Grötdessert" med hård smörgås

Onsdag: Pasta med grönsakssås
Mellanmål:
 Fil med müssli/flingor och kaneläpplen

Torsdag:  Grilla: Fiskburgare med bröd
Mellanmål: Varm Blåbärssoppa med skorpor

Fredag: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
Mellanmål: Frysta fruktglassar med nybakat bröd

Alla måltider serveras tillsammans med grönsaker och ekologisk mjölk.



PÅ FÖRSKOLAN STRÄVAR VI EFTER HÅLLBAR UTVECKLING OCH SERVERAR EKOLOGISK FRUKT OCH MJÖLK, FIL SAMT KÖPER VÅRT KÖTT FRÅN ANDERSSON OCH TILLMAN !


        



 


 

Följ Instagramkontot @sjumilaskogensmat för att se vad barnen bjuds på här på förskolan.

38

Idag blir de smaskig ”grötdessert” med hård smörgås till mellis #sjumilaskogensmat#mellis#grötdessert#hårdsmörgås

På Torsdagarna tillagar vi och äter vi vår mat utomhus.