VECKANS MENY

5Förskolan har eget tillagningskök!

Vecka 41


Måndag: Fiskgratäng med kokt potatis
Mellanmål: Nybakat bröd med mjölk och grönsak

Tisdag: Fransk skinkgryta med ris
Mellanmål: Risifrutti med saftsås och hård smörgås

Onsdag: Pasta med grönsakssås
Mellanmål: Fil med müssli/flingor

Torsdag:  Kassler med svampsås och kokt potatis
Mellanmål: Smothie med nybakat bröd

Fredag:  GRILLA: Tunnbrödsrulle med korv och mos
Mellanmål: Bröd med mjölk och grönsak

Alla måltider serveras tillsammans med grönsaker och ekologisk mjölk.



PÅ FÖRSKOLAN STRÄVAR VI EFTER HÅLLBAR UTVECKLING OCH SERVERAR EKOLOGISK FRUKT OCH MJÖLK, FIL SAMT KÖPER VÅRT KÖTT FRÅN ANDERSSON OCH TILLMAN !


        



 


 

Följ Instagramkontot @sjumilaskogensmat för att se vad barnen bjuds på här på förskolan.

25

På Torsdagarna tillagar vi och äter vi vår mat utomhus.