VECKANS MENY

Förskolan har eget tillagningskök!

Vecka 50


Måndag:  Nobellunch (3-rätters)
Mellanmål: Kräm och mjölk och hårt bröd


Tisdag: Pasta med ost och skinksås
Mellanmål: Mannafrutti med saftsås och hårt bröd

Onsdag: Chili sin carne med ris
Mellanmål:
 Fil med müssli/flingor

Torsdag:  Grilla: Falukorvs/squashburgare med bröd
Mellanmål: Varm blåbärssoppa med skorpor

Fredag: Kyckling i örtsås med kokt potatis
Mellanmål: Smothie med nybakat bröd

Alla måltider serveras tillsammans med grönsaker och ekologisk mjölk.



PÅ FÖRSKOLAN STRÄVAR VI EFTER HÅLLBAR UTVECKLING OCH SERVERAR EKOLOGISK FRUKT OCH MJÖLK, FIL SAMT KÖPER VÅRT KÖTT FRÅN ANDERSSON OCH TILLMAN !


        



 


 

Följ Instagramkontot @sjumilaskogensmat för att se vad barnen bjuds på här på förskolan.

6

Idag blir det filmellis med bananpengar och egengjord müssli/flingor #sjumilaskogensmat#förskolemellis#ekofil#bananpengar#müssli

På Torsdagarna tillagar vi och äter vi vår mat utomhus.